Netteke van den Berg Tuinadvies
 
 

Hoveniers

Naast het maken van een tuinontwerp, is ook de aanleg van de tuin een belangrijk onderdeel. Zodra het definitieve tuinontwerp is opgeleverd, is het uiteraard aan jou wie de uitvoering gaat verzorgen. Met het ontwerp heb je alles wat je nodig hebt om zelf aan het werk te kunnen gaan.


Wanneer je de uitvoering liever wilt uitbesteden, kan ik de onderstaande hoveniers van harte aanbevelen. Ik heb een aantal vaste samenwerkingspartners in de regio’s Kaag en Braassem en Alphen aan den Rijn waar ik met volle tevredenheid mee samenwerk:

Hoveniersbedrijf Van den Akker uit Woubrugge heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen. Harm is een vakman die naast particuliere tuinen o.a. ook als hovenier werkt voor Museum van Loon in Amsterdam.

Groenendijk G.W.W. werk – Alphen aan de Rijn. Edwin is een vakman in grond- en straatwerk en werkt veel samen met Koos Waasdorp.

Van der Meer Tuinen is een hoveniersbedrijf dat net als ik gevestigd is in Oude Wetering. Frank is een allround tuinaannemer bij wie kwaliteit, creativiteit en degelijkheid hoog in het vaandel staan.


Logra Hoveniers uit Boskoop helpt u met het verwezenlijken van uw droomtuin.


Koos Waasdorp – Als hovenier een begrip in Leimuiden en omgeving. Voor nieuwe aanleg of onderhoud kan je hier terecht. Werkt samen met Edwin Groenendijk.


Sander de Koning uit Roelofarendsveen is een eenmanszaak die al sinds 2006 vakkundig projecten uitvoert.


Bu-Jin Tuinen uit Hoogmade. Hoveniers- en klusseniersbedrijf. Eigenaar - Eric van Leeuwen


Lees hier meer over mijn werkwijze of neem direct contact op.