Netteke van den Berg Tuinadvies
 
 

Over Mij


De tuin is een van de belangrijkste delen van je huis en vereist in de meeste gevallen best wat werk om het hele jaar door mooi te houden.
 
Ontbreekt het je aan de tijd of energie om je tuin aan te pakken en je droomtuin te bouwen? Ben je er simpelweg nog niet aan toe gekomen om met de inrichting van de buitenruimte aan de slag te gaan of heb je het gevoel dat er nog iets mist?

Ik ben Netteke van den Berg en help mensen bij het omzetten van hun tuinwensen tot een compleet uitgewerkt ontwerp.
 
In de afgelopen 20 jaar heb ik als tuinontwerp adviseur al vele tuinontwerpen mogen maken. Dat doe ik voornamelijk voor particulieren die een plan voor hun voortuin of achtertuin willen laten maken, maar ik ben ook inzetbaar voor grotere projecten en tuinontwerpen voor bedrijven. Ik werk regelmatig in de omgeving van mijn woonplaats Oude Wetering, in de gemeente Kaag en Braassem, maar ook wat verder weg, bijvoorbeeld in Leidschendam of Den Haag.
 


"Omdat we een atelier over de hele breedte achterin de tuin gingen zetten en onze tuin een soort van groen oerwoud was, wilden we de hele tuin in één keer aanpakken om het meteen naar wens te hebben.
Door een aanbeveling van hovenier Koos Waasdorp kwamen we bij Netteke uit en zij heeft een mooi resultaat neergezet. Al onze wensen heeft Netteke meegenomen in het ontwerp. Vanuit mijn atelier kijk ik nu uit op een kleine groene oase waar ik heel blij van word. Vanuit het huis kijken we naar een tuin met achterin een atelier wat een eenheid vormt en rust en geborgenheid geeft. ’s Avonds als het weer het toelaat eten we buiten en zitten we bij de buitenhaard een wijntje te drinken. Het is een heerlijke tuin geworden die ons past als een jas.”
– Maaike - LeimuidenEen zorgvuldig ontworpen tuin kan zoveel betekenen. Het kan je de ruimte geven om lekker te ontspannen, je geniet er van de ondergaande zon, barbecuet met familie en vrienden, verbouwt je eigen groenten, en het is de plek waar je kinderen heerlijk buiten spelen.

Zoek je iemand die nauw met je samenwerkt om je tuin aan te pakken? Iemand die je bij elke fase van het ontwerp betrekt en jouw ideeën en dromen vertaalt naar een tuinontwerp op maat?

Mijn plannen geven je alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe droomtuin te realiseren. Lees hier meer over mijn werkwijze of neem direct contact op.